Lasīšanas ilgums: < 1 minūte

Kopš Jaunais laiks, Pilsoniskā Savienība un Sabiedrība citai politikai sāka sarunas par vēlēšanu apvienības izveidošanu, to vien esam dzirdējuši – “viņi nespēs vienoties”, “projekts ir uztaisīts”,  “Vienotībā nav vienotības”, “viņi saplēsīsies par vietām Saeimas deputātu kandidātu sarakstos” u.t.t. Pēdēja laikā sākusies jauna dziesma – “nacionālo spēku šķeltnieki”, “Putina plāns 2”, “Saskaņas ievilcēji valdībā”, “Maskavas roka”, “sorosisti”, “nacionālo vērtību nodevēji”, “amerikāņu pakalpiņi”…  Gan jau izdomās vēl jaunas blēņas un melus.

Tos,  kas ir tik aizņemti ar Vienotības drīza gala pareģojumiem, gribu sarūgtināt – baumas par Vienotības galu ir stipri pārspīlētas un cerības pāragras. Mūsu politiskajiem konkurentiem es ieteiktu sevi nemierināt ar ilūzijām, bet vairāk nodarboties pašiem ar sevi. Tad nebūs jālauza galva, kas un kad notiks ar Vienotību.

Kamēr citi pareģo galu Vienotībai vai izdomā par mums blēņu stāstus, tikmēr mūsu apvienība nostiprinās un aug. Ir atvērts Vienotības birojs un bez “saplēšanās” trīs partijas drīz būs pabeigušas darbu pie apvienības deputātu kandidātu sarakstiem. Nu nepiepildās prognoze “izjuks pa vīlēm”! Un arī nepiepildīsies, tāpēc, ka mēs, partneri Vienotībā, esam vienojušies līdz šim un vienosimies arī turpmāk, jo mēs apzināmies virsuzdevumu – izvest Latviju no krīzes. Dombrovska valdībai, kas ne tikai ir apturējusi valsts krišanu bezdibenī un panākusi valsts ekonomikas stabilizāciju, tad tās atveseļošanos, ir jāturpina strādāt arī pēc vēlēšanām. Tautas pieredze māca, ka prātīgs saimnieks zirgus pārbrauktuvē nemaina!